De premiums en relatiegeschenken die je cadeau geeft, zijn cadeaus met emotie.
Dat beseffen we ons wij Webo Promotion maar al te goed.

Met onze meer dan 45 jaar lange ervaring weten we wat er speelt in de wereld van promotionele artikelen en relatiegeschenken. We zorgen ervoor dat je de aandacht hebt, want met verrassende en kwalitatief goede relatiegeschenken en premiums laat je een stevige indruk achter.

Van jullie wens naar het idee met bijbehorend concept en van bedrukken, eventueel op voorraad houden tot en met de distributie, we regelen het allemaal voor je!

STEM HIER OP ONS!

Opslag, handling, fulfilment

Voor tal van organisaties beheren wij de voorraad in promotionele items. Op het moment dat het nodig is zorgen we ervoor dat de gewenste geschenken worden verzameld, verpakt en verzonden worden naar de juiste adressen.

Jullie eigen Brandstore

Zeker weten dat iedereen binnen je organisatie eenduidig naar buiten treedt als het gaat om promotionele items? Dat er geen 3 verschillende notitieboeken, pennen, powerbanks of waterflessen door de organisatie gaan? Dan is jullie eigen brandstore dé oplossing!

In zo’n eigen webshop vinden geautoriseerde bestellers uiteenlopende producten met gestaffelde prijzen, uiteraard voorzien van branding volgens de huisstijlrichtlijnen. Lekker duidelijk, want je weet hoe de producten er uitzien en de organisatie is er op deze manier zeker van dat iedereen hetzelfde naar buiten treedt. Iedere vestiging, filiaal of franchisenemer koopt hier eenvoudig zijn/haar producten in. De logistieke en verdere orderafhandeling worden door ons voor jullie geregeld. Efficiënt en kostenbesparend dus!

Custom made

Grijp dé kans om je nog meer te onderscheiden met een uniek custom made product.
Dat kan met gemak! Van een bestaand artikel in jullie eigen kleur en/of vorm tot een geheel nieuw te ontwikkelen product. Denk aan een powerbank of bluetooth speaker in de vorm van jullie beeldmerk of product tot de paarse opblaaskrokodil van OHRA.

Dat kan vaak al in kleine aantallen, met korte levertijden en tegen concurrerende prijzen. Uiteraard voldoet het uiteindelijke product aan de Europese regelgeving en is het volledig compliant.

Huisstijlbewaking

Het is belangrijk dat je als organisatie met een goede, consistente grafische vormgeving naar buiten treedt. Jullie visuele identiteit moet overal hetzelfde zijn. Dan ben je herkenbaar, vaak in één opslag al. Dan moet het met de promotionele items dus ook kloppen.
En dat is waar wij voor staan. Uw merk. Ons werk.

STEM HIER OP ONS!

ING DROOMMETER

In een wereld waarin we steeds minder contant geld gebruiken wordt het lastiger je kind de waarde van geld te leren. Want hoe weet je dan hoeveel geld je eigenlijk hebt? En hoelang je nog moet sparen voor je droom? Met de ING Kinderrekening én Droommeter helpt ING ouders en hun kind(eren) op weg in de wereld van digitaal geld.

Op de Droommeter ziet het kind hoeveel geld er in de spaarpot zit en hoeveel er op de Kinderrekening staat. Het enige wat hij of zij hoeft te doen is optellen. Want door het geld in de spaarpot én het geld op de Kinderrekening bij elkaar op te tellen, weet hij of zij precies hoeveel geld het heeft en hoeveel het nog moet sparen voor zijn of haar droom!

Webo Promotion is er trots op een grote bijdrage aan dit project te hebben mogen leveren.
Samen met de diverse betrokken partijen hebben we een geweldige loyalty gift neergezet!

STRYKER ONBOARDING EN FULFILMENT

Stryker is een van ’s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van medische technologie. Zij bieden innovatieve producten en diensten op gebied van Medical en Surgical, Neurotechnology, Orthopaedics en Spine die de resultaten voor patiënten en ziekenhuizen helpen verbeteren. Actief in meer dan 75 landen en gediend door ruim 46.000 medewerkers hebben zij jaarlijks impact op de levens van meer dan 100 miljoen patiënten.

Om aan deze zorgvragen te kunnen voldoen is Stryker constant op zoek naar nieuwe medewerkers. Om deze nieuwe aanwinsten te verwelkomen hebben we samen met de klant een prachtig Onboarding-pakket samengesteld. Een mooi pakket gevuld met praktische geschenken voorzien van het Stryker logo.

De invulling, inpakken, opslag en op afroep verzenden van de pakketten; Webo neemt het allemaal uit handen. Ontzorgen van A tot Z noemen we dat.

Het afgelopen jaar zijn we druk geweest met de voltooiing van de online Stryker Brandstore. Één, door Webo gecoördineerd inkoopplatform waar medewerkers van Stryker hun promotionele items snel en eenvoudig kunnen bestellen. Alles conform huisstijl en nu volledig operationeel!

IT’S ALL ABOUT FAMILY

Een groot pluimvee verwerkingsbedrijf uit de regio, wilde haar personeel graag trakteren op een heerlijk dagje uit met familie. Het personeel mocht kiezen uit een bezoek aan attractiepark Toverland of een dagje dieren kijken in Burgers Zoo.

Alle personeelsleden en hun gezinsleden ontvingen bij aankomst een prachtig bedrukt trekkoordtasje, gevuld met heerlijke, bij de leeftijd passende versnaperingen om de dag goed door te komen.

Van het ontwerpen van een speciaal logo voor deze actie, tot de complete logistieke afhandeling en verzending; wij van Webo gingen de uitdaging graag aan en namen het allemaal uit handen!

Benieuwd wat Webo Promotion voor uw merk kan betekenen?

Webo Promotion logo

Webo Promotion B.V.

T. 036 – 7670330
I. www.webopromotion.nl
E. sales@weboprom.nl

Adres

Marconiweg 25
Zeewolde
Nederland