Hét platform over actiemarketing en promotionele producten & diensten

PromZ Platform bestaat al ruim 17 jaar en is het Nederlandse platform over actiemarketing en promotionele producten & diensten. PromZ platform bestaat onder meer uit het vakblad PromZ Magazine en PromZ Vak, de beurs PromZ.live en het online platform promz.nl met de ProductZfinder (de zoekmachine voor promotionele producten en relatiegeschenken).

PromZ platform is gericht op alle aspecten van actiemarketing, met speciale aandacht voor de functie van promotionele producten en relatiegeschenken als effectieve tools om marketing- en communicatiedoelstellingen te bereiken. Met nuttige en leuke informatie over nieuwe en populaire producten en diensten, over aanbieders in de branche, over originele toepassingen van producten en diensten aan de hand van cases, over wensen en eisen van de klant, over wet- en regelgeving en milieu aspecten, over het jaarlijkse onderzoek onder opdrachtgevers en andere relevante wetenswaardigheden.

Voor meer informatie over andere activiteiten van Het Portaal Uitgevers: www.hetportaal.com

PPP is de brancheorganisatie waarbij de meeste (online) leveranciers van premiums en relatiegeschenken zijn aangesloten. Zie www.ppp-online.nl.

PromZ Magazine cover-01-2019