Vakjury

Bijna 20 jaar terug nam PromZ (in samenwerking met de PPP) het initiatief om de beste leverancier van het jaar uit te roepen. Deze leverancier scoort het hoogst op belangrijke criteria als bijvoorbeeld creativiteit, kennis en duurzaamheid. Dit bedrijf is het visitekaartje van het vak richting opdrachtgevers. Dit jaar is er ook weer een award voor de beste online leverancier. Verleden jaar is de nieuwe categorie ‘start-up’ in het leven geroepen, maar de vakjury heeft besloten dat bij gebrek aan starters dit jaar de prijs niet uitgereikt zal worden.

 

De vakjury bestaat dit jaar uit (van links naar rechts):

Jeroen Nikkelen (PF Concept), Marc Zwiers (Intraco), Giel van Stiphout (Clipper-Interall) Peter van Gestel (PromZ), John-Michael Swaab (Het Portaal) en Bob Heerius (Xindao). Niet op de foto: Gerbert van Faassen (Toppoint).

Ook toeleveranciers (fabrikanten/suppliers) in de branche krijgen de nominaties voorgelegd en brengen hun stem uit. De prijzen zullen worden uitgereikt tijdens ‘Night of the PromZ’, aan het einde van de eerste beursdag van De Leveranciersdagen (alleen voor de promotionele branche te bezoeken) op 7 september 2022 in de Expo te Houten. Bestel hier kaarten (link naar registratie Night of the PromZ)

Vakjury 2021 voor Leverancier van het Jaar Awards