Interimage sfeerbeeld

Imagine. Create. Promote.

Als één van de marktleiders in de wereld van promotionele producten gaat Interimage tot het uiterste voor haar klanten. 27 jaar geleden is Interimage ontstaan: een bedrijf gespecialiseerd in gifts en premiums. We hebben al veel mooie projecten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers mogen doen en zijn uitgegroeid tot een begrip op promotioneel gebied. We helpen jou om je merk op de meest creatieve en persoonlijke manier te promoten. Daarin gaan we zover als jij wilt dat we gaan. Profiteer van de ervaring en kennis van Interimage en bouw samen met ons aan jouw merk.

Stem hier op ons!

LET’S BEGIN

[Imagine] Het begint bij een idee. Een eerste hersenspinsel over het promoten van jouw product of merk door middel van give-aways. Uit een intensieve brainstormsessie komen de gekste ideeën. Onhaalbaar? Zeker niet, want juist dan begint de uitdaging voor Interimage.

CONNECT THE DOTS

[Create] Knowhow, creativiteit, ervaring en uithoudingsvermogen zorgen ervoor dat Interimage altijd in staat is om het ultieme promotionele product af te leveren. Of het nu een volledig custom-made premium, of een standaard-item betreft. Op tijd, voorzien van de beste prijs en kwaliteit en met oog voor duurzaamheid. Dankzij ons stevige netwerk van betrouwbare leveranciers van over de hele wereld en vaste partners in Europa en China, kunnen de meest indrukwekkende designs op de best mogelijke manier worden gemaakt.

READY FOR THE WHOA

[Promote] Na de productie is het tijd voor actie. De give-away wordt omgezet in een succesvolle promotionele campagne. Klanten als Unilever, Plus en Flügel vertrouwen al jaren op de oplossingsgerichte service van InterImage. Het keer op keer creëren van het ‘whoa’-effect. Dat is wat Interimage ook voor jou kan doen. Het gevoel dat je iets moois ziet en denkt: dat wil ik hebben! Een betere promotie is er niet.

Interimage Promotional products en concepts

We zijn altijd op zoek naar een premium, waarmee onze opdrachtgevers hun klanten kunnen verleiden, verbinden of verrassen.

Bekijk case
Bekijk case
Bekijk case

Benieuwd wat Interimage voor uw merk kan betekenen?

interimage


Interimage B.V.
Promotional Products & Concepts

Bezoekadres:
Golf van Biskaje 7a/b
3446 CS Woerden


Postadres:
Postbus 617
3440 AP Woerden

T: 0348-484746
E: sales@interimage.com
W: www.interimage.com