Bedrijfspand MultiGift

In 1995 waren wij als één van de eerste relatiegeschenkenbedrijven aan het pionieren op het internet. Dit pionieren is uitgegroeid tot een solide internationale relatiegeschenken groothandel, gespecialiseerd in de online verkoop van promotionele artikelen, relatiegeschenken en premiums.

De meeste medewerkers van MultiGift werken al vele jaren voor MultiGift. Onze medewerkers zijn daardoor zeer ervaren en hebben goede band opgebouwd met vele klanten. Iedere opdracht wordt altijd persoonlijk door één van onze ervaren account managers behandeld. Ondanks dat wij focussen op de online verkoop van relatiegeschenken, vinden wij persoonlijk contact met onze klanten namelijk zeer belangrijk.

Benelux Fairtrade gecertificeerd

MultiGift blijft zich ontwikkelen. In 2018 is MultiGift als eerste relatiegeschenkenbedrijf van de Benelux Fairtrade gecertificeerd. Sindsdien levert MultiGift Fairtrade katoenen tassen. Natuurlijk gaan we bij MultiGift graag een stapje verder en combineren we Fairtrade met GOTS (Global Organic Textile Standard, ook wel eco katoen genoemd). Samen werken we zo aan een groene, eerlijke en duurzame wereld. En er volgt meer…

Stem hier op ons!
Nominatie Best online performance 2019

Dé specialist in online verkoop van promotionele artikelen, relatiegeschenken en premiums

MultiGift Relatiegeschenken

’s-Gravendijckseweg 51
2201 CZ Noordwijk (ZH)

T: 071-3647809
E: info@multigift.nl
W: www.multigift.nl

MultiGift Relatiegeschenken