STEM HIER OP ONS!

Loopper is een gloednieuw relatiegeschenken bedrijf, máár met al 20 jaar ervaring in de premium groothandel industrie. Als internationaal bedrijf, hebben we partners en klanten van over de hele wereld en bieden we promotionele producten aan.

Loopper onderscheid zichzelf van andere groothandel e-commerce bedrijven vanwege het vermogen om hoge kwaliteit en premium goederen te leveren met uitstekend maatwerk op basis van de behoeften van de klant.

Wat ons een drijvende kracht maakt is onze toewijding aan klanten en ons team. Positiviteit en ambitie zijn de kern van de Loopper en als klant, zal je dit merken wanneer je contact opneemt met onze accountmanagers.

Met een internationaal team werken wij vanuit ons kantoor in Amsterdam. Vanuit hier voorzien wij Europa van promotionele producten in meerdere talen. Bestaande uit medewerkers van alle leeftijden en identiteiten, hanteren wij een inclusieve benadering van teambuilding en de resultaten zijn uitstekend.

We houden altijd in gedachten dat onze klanten ons belangrijkste bezit zijn, samen met onze creatieve kracht en relatiegeschenken van hoge kwaliteit. Wat ons uniek maakt in ons vakgebied is dat we een enorm scala aan mogelijkheden hebben op het gebied van productie. Wij spelen in op de visies van onze klanten als het gaat om hun merk en promotieartikelen. Samen creëren we de perfecte vorm van brand awareness.

Voor de klant betekent dit dat je altijd te maken krijgt met zeer gemotiveerde mensen met een enorme kennis van zaken. Onze accountmanagers worden ondersteund door onze in-house designers, customer service, online marketingafdeling, webdevelopers en financiële afdeling.

Met twintig jaar ervaring kunnen wij je verzekeren dat jouw project en opdrachten in goede handen zijn. Ons verhaal gaat verder, we blijven hard werken om onszelf en onze service nog meer te verbeteren.

STEM HIER OP ONS!

Adres

Pieter Braaijweg 101
1099 DK Amsterdam
Nederland