Stem hier op ons!

Greengiving: groene en duurzame relatiegeschenken

Groene geschenken: dé specialiteit van Greengiving. Sinds 2009 verkopen wij uitsluitend duurzame relatiegeschenken en giveaways. Ons hele assortiment is gericht op duurzaamheid, herbruikbaarheid en milieuvriendelijkheid. Veel geschenken dragen ook een bepaald duurzaamheidskeurmerk, zoals Fairtrade, FSC of GOTS. Dankzij de Green Score kunnen we onze klanten alle ins en outs over de duurzaamheid van een product laten zien. We werken actief samen met (internationaal bekende) merken als Dopper, Tony’s Chocolonely en Sprout.

Eco relatiegeschenken bedrukken

Bedrijven en organisaties zijn bij Greengiving aan het juiste adres voor relatiegeschenken en promotieartikelen zoals Doppers, groeipapier en katoenen tassen. Alle geschenken kunnen worden voorzien van een bedrukking. Daarmee is het voor ieder bedrijf mogelijk om duurzaam reclame te maken en groen te geven!

Duurzame geschenken – snel en prettig geregeld

Is een klant op zoek naar een mooi (kerst)geschenk voor zijn werknemers? Of een leuke giveaway om uit te delen tijdens een evenement? Of een origineel brievenbuscadeau? Bij Greengiving kan het allemaal. Voor welke gelegenheid het ook bedoeld is, we denken graag mee over een geschenk dat helemaal aansluit bij de wensen van onze klant. Vervolgens zorgen we dat het bestelproces snel en prettig verloopt.

Greengiving en MVO

Met duurzame relatiegeschenken stimuleren we onze klanten om verantwoord en toekomstgericht te handelen. Daarnaast is duurzaam ondernemen van belang. Greengiving is al meerdere jaren Fairtrade gecertificeerd en heeft het EcoVadis Platinum certificaat. We hanteren een actief beleid om onze CO2-uitstoot te verminderen en te compenseren. Daarnaast hebben we oog voor de Sustainable Development Goals van de VN.

Zo dragen we – samen met onze klanten – een steentje bij aan een duurzame toekomst.

Stem hier op ons!

Bambooks voor Lokalis

Een prachtig duurzaam notitieboekje voor de medewerkers van Lokalis! De Bambook is zowel op de voor- als achterkant voorzien van hun eigen ontwerp. Ze kunnen nog jarenlang met dit notitieboekje vooruit, dankzij de uitwisbare pagina’s.

Drinkbekers voor Kalorama

Op de Dag van de Zorg ontvingen alle medewerkers van Kalorama een prachtige koffiebeker, gevuld met Tiny Tony’s. Een supermooi én praktisch geschenk, dat talloze keren herbruikbaar is.

Greengiving logo

Greengiving

T: 0031 (0)34 2745770
E: info@greengiving.nl
W: www.greengiving.nl

Adres

Plantagelaan 24-26

3772 MB Barneveld