Greengiving kantoor
Stem hier op ons!

Greengiving: groene en duurzame relatiegeschenken

Groene geschenken: dé specialiteit van Greengiving. Sinds 2009 verkopen wij uitsluitend duurzame relatiegeschenken en giveaways. Ons hele assortiment is gericht op duurzaamheid, herbruikbaarheid en milieuvriendelijkheid.

Alle geschenken kunnen worden bedrukt met een logo, tekst of zelfs naam. Op deze manier maken we geschenken persoonlijk voor iedere klant, met oog voor duurzaamheid en milieu.

Eco relatiegeschenken bedrukken

Bedrijven en organisaties zijn bij Greengiving aan het juiste adres voor relatiegeschenken zoals Doppers, groeipapier en katoenen tassen. Alle producten zijn op een bepaalde manier duurzaam en milieuvriendelijk.

Veel geschenken dragen ook een bepaald duurzaamheidskeurmerk, zoals Fairtrade, FSC of GOTS. We werken actief samen met (internationaal bekende) merken als Dopper, Tony’s Chocolonely en Sprout.

Alle geschenken kunnen worden voorzien van een bedrukking. Daarmee is het voor ieder bedrijf mogelijk om duurzaam reclame te maken en groen te geven!

Duurzame geschenken voor personeel en relaties

Is een klant op zoek naar een mooi (kerst)geschenk voor zijn werknemers? Of een leuke giveaway om uit te delen tijdens een evenement? Of een origineel brievenbuscadeau? Bij Greengiving kan het allemaal. Voor welke gelegenheid het ook bedoeld is, we denken graag mee over een geschenk dat helemaal aansluit bij de wensen van onze klant.

Greengiving en MVO

Greengiving staat voor groen geven. Met duurzame relatiegeschenken stimuleren we onze klanten om verantwoord en toekomstgericht te handelen. Daarnaast is duurzaam ondernemen van belang. Want: hoe kunnen we duurzame producten verkopen als we zelf niet duurzaam handelen?

Greengiving is al meerdere jaren op rij MVO-gecertificeerd en heeft een Fairtrade certificaat. We hanteren een actief beleid om onze CO2-uitstoot te verminderen en te compenseren. Daarnaast hebben we oog voor de Sustainable Development Goals van de VN.

Zo dragen we – samen met onze klanten – een steentje bij aan een duurzame toekomst.

Stem hier op ons!

Bezoek onze showroom

Showroom Greengiving

Duurzame artikelen

Greengiving logo

Greengiving

T: 0342 – 745 770
E: info@greengiving.nl
W: www.greengiving.nl

Adres

Plantagelaan 24-26

3772 MB Barneveld