Wat wij doen willen we “goed” doen. EcoGiving staat voor Sociaal Ondernemen en Impact Maken. Met ruim 15 jaar ervaring in de promotionele markt, zagen we de noodzaak groeien voor duurzame, circulaire producten. Nog altijd worden er enorme hoeveelheden plastic troep aangeboden. Rommel die mensen na 1 keer gebruiken alweer weggooien en dat moet en kan anders. Daarom is EcoGiving in 2017 opgericht, met als doel: “Impact Maken”. EcoGiving is een sociale onderneming. Wij zijn lid van Social Enterprise Nederland en voor ons staat “Impact First” voorop.

 

STEM HIER OP ONS!

Hét platform voor duurzame promotionele producten

EcoGiving brengt vraag en aanbod van duurzame promotionele artikelen bij elkaar. Met ons platform bieden we onze zorgvuldig gekozen leveranciers de mogelijkheid om hun duurzame aanbod bij de juiste mensen te krijgen. Door het leveren van duurzame producten aan bedrijven creëren we impact op mens en milieu.

Duurzame leveranciers

We kunnen niet zonder onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers van duurzame producten en we moeten toegeven dat we voor hen behoorlijk streng zijn. Ze moeten voldoen aan een aantal strenge eisen. Op die manier houden we onze leveranciers scherp en kunnen we beloven dat het product écht duurzaam en van goede kwaliteit is.

Assortiment

Ons assortiment relatiegeschenken is duurzaam en divers. Ons assortiment bepalen we jaarlijks en is grofweg ingedeeld op basis van 3 soorten partners. We werken samen met enkele grote gerenommeerde partners (de generalisten uit onze markt), kleine specialisten en ontwikkelen we steeds meer eigen producten. De gerenommeerde leveranciers zorgen met hun duurzame assortimenten voor een aantrekkelijk en zeer breed assortiment.

STEM HIER OP ONS!

Leidsche Rijn College

Voor de diverse geefmomenten verzorgt EcoGiving de duurzame promotieartikelen. Daarbij is het van belang dat het product duurzaam is. We werken met jongeren en bewustwording voor duurzaamheid is van zeer groot belang. Dat willen we ook terug laten komen in onze promotieartikelen, maar daarbij is prijs ook wel van belang. EcoGiving helpt ons bij het juiste duurzame creatieve product, voor ook nog eens een gunstige prijs.

Voor het LRC is het prettig dat EcoGiving zowel voor leerlingen als ook wanneer de school iets voor collega’s wil regelen (dat was zeker ook tijdens de corona-periode van toegevoegde waarde) meedenkt en met originele, verantwoorde en betaalbare attenties komt. Daarnaast zijn de korte lijntjes in het contact prettig, wordt er constructief meegedacht als we iets specifieks willen, houdt Ecogiving de school goed op de hoogte of gewenste levertijd haalbaar is, en krijgt de school altijd tijdig de horen wanneer en door wie de artikelen worden afgeleverd. – Gwendolijn Bonekamp, Managementassistent Leidsche Rijn College

Songfestival – Goodies for Goodness

De Rotterdamse Highlight van 2021 was met stip het Eurovisie Songfestival. Het spektakel bracht muziek én kleur naar de stad. De mooiste citydressing, kleurrijke doeken ontworpen door kunstenaarsduo VollaersZwart, versierden Rotterdam. Tijdens de organisatie van het evenement heeft Rotterdam geprobeerd zo eerlijk mogelijk te werken, zoveel mogelijk materiaal te hergebruiken en zo min mogelijk afval te produceren. Dit leidde tot Goodies for Goodness; een webshop waarbij het maken van goodies niet alleen draait om geld verdienen, maar vooral om iets goeds doen voor de stad. Naast het hergebruiken van de stoffen, zijn er ook mensen uit een kwetsbare doelgroep aan het werk gezet. Een prachtige samenwerking tussen Host City Rotterdam, Voor Goed, Talentfabriek 010 en EcoGiving.

‘beste leverancier circulaire promotieartikelen’

Rotterdam is op weg naar een samenleving zonder afval. Het college wil de stad op een circulaire manier inrichten. Dat betekend dat de levensduur van producten verlengd worden en afval weer als grondstof gebruikt kan worden. Het ideaal van de gemeente is om een samenleving zonder afval zo snel mogelijk dichterbij te brengen. Als onderdeel van deze ambitie schreef Rotterdam een aanbesteding uit om ‘De beste leverancier van circulaire promotieartikelen’ te vinden. De duurzame relatie- en kerstgeschenken firma EcoGiving kwam hierbij als winnaar uit de bus.

Lees meer

Adres

Reactorweg 301

3542AD  Utrecht