Stem hier op ons!

BudgetGift.nl: Een passend geschenk voor ieder budget

Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche mogen wij ons ondertussen specialist noemen in het leveren van relatiegeschenken en promotieartikelen. Ons team weet voor elke klant en voor ieder budget een passend geschenk te vinden. Een persoonlijke service en scherpe prijzen, dat is waar wij voor staan en wat wij elke dag weer waarmaken.

Ontzorgen

Klanten komen bij ons met de wens om hun merk te versterken of om hun klanten en werknemers blij te maken met een presentje. Daar helpen wij ze natuurlijk graag bij! Of het nu gaat om een bedrukte pen of een compleet welkomstpakket voor nieuwe werknemers, wij regelen het. Van begin tot eind denken wij met onze klant mee. Wat is het doel van het relatiegeschenk? Voldoet het product aan alle wensen van de klant? Komt het logo mooi uit op het artikel? Kan er beter een andere druktechniek worden gebruikt? Door stil te staan bij dit soort vragen zorgen wij ervoor dat het eindproduct perfect matcht met de wensen van de klant. Mogen de presentjes direct verstuurd worden naar de ontvanger? Misschien wel onder begeleiding van een leuke persoonlijke boodschap? Geen probleem, we regelen het graag.

EcoVadis certificaat

Omdat wij ons realiseren dat er in de relatiegeschenkenbranche nog veel winst te behalen is op het gebied van duurzaamheid, hebben wij besloten een stap in de goede richting te zetten door het assessment van EcoVadis te doorlopen. Tijdens dit assessment worden de thema’s Milieu, Arbeids- en mensenrechten, Ethiek en Duurzame Inkoop behandeld. In de loop van 2022 hebben wij ons bij BudgetGift.nl in deze thema’s verdiept en onze processen onder de loep genomen. We hebben het assessment afgerond met een algemene score van 54/100. Op basis van deze score zijn wij door EcoVadis beloond met een bronzen medaille en daarmee hoort BudgetGift.nl tot de top 50% van alle bedrijven die door EcoVadis beoordeeld zijn. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op! Momenteel zijn wij bezig met ons tweede assessment. Wij hopen onze nieuwe medaille snel bekend te kunnen maken!

Stem hier op ons!

Bedrukte pennen binnen 1 werkdag

In een ideale wereld bestel je je relatiegeschenken natuurlijk ruim van tevoren, maar de ervaring leert dat dit niet altijd even realistisch is. Stel, je hebt alles voorje evenement tot in de puntjes voorbereid, maarje komt er op het laatste moment achter datje door je voorraad bedrukte pennen heen bent… Geen paniek: BudgetGift.nl to the rescue! Bij ons bestel je vandaag pennen met full color bedrukking en je ontvangt ze de volgende werkdag. Klik op de button voor meer informatie.

Lees hier meer

Duurzame relatiegeschenken

Bedrijven zijn zich (gelukkig) steeds meer bewust van de rol die zij spelen binnen de vervuiling van het milieu. Er ligt voor miljoenen kilo’s aan plastic in de zee en er is nog veel luchtvervuiling. Ook in de relatiegeschenkenbranche wordt nog veel plastic gebruikt. Bij BudgetGift.nl willen we een stap in de groene richting te nemen, door duurzame alternatieven op plastic items te bieden. Daarom breiden wij ons assortiment duurzame relatiegeschenken steeds verder uit. Neem snel een kijkje.

Lees hier meer

Wij zijn BudgetGift

BudgetGift.nl

T: 0570 54 44 70
E: info@budgetgift.nl
W: www.budgetgift.nl

Adres

Solingenstraat 63-65
7421 ZS Deventer
Nederland