Over ons

WOT! heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij hebben ons sinds 1997 ontwikkeld tot een begrip in de promotionele branche. WOT! speelt in op ontwikkelingen en trends. Het bedenken, ontwikkelen en realiseren van promotionele producten en relatiegeschenken is een specialisme dat wij beheersen als geen ander. De medewerkers werken al vele jaren voor WOT!. Daardoor zijn zij zeer ervaren en is er een goede band opgebouwd met klanten. Wij varen onze eigen koers. Uiteraard houden wij je op de hoogte via onze website en via social-media, maar ook met een eigen catalogus die jaarlijks wordt uitgebracht.

Breed assortiment

Voor iedere doelgroep, elk budget en iedere gelegenheid heeft WOT! een passend en verrassend relatiegeschenk of promotieartikel. Ons aanbod gaat daarnaast verder dan deze webshop.

Out of the box

Mag of moet het ludieker, in een eigen huisstijl (kleuren, vormen), helemaal op maat gemaakt (custom made) of mag de levertijd net iets langer zijn? Dan gaan we graag persoonlijk voor je aan de slag. Wij zoeken naar de beste oplossing of dat ene originele idee. Zo maken we van een merk, event of campagne een blijvende herinnering. Of het nu gaat om een idee voor één specifiek product of het ontwikkelen van een compleet programma. Wij delen onze kennis, ervaring en ideeën en streven naar effect, interactie en impact.

Showroom

Speciaal voor onze (potentiële) klanten hebben wij een ruime showroom ingericht, gevuld met ideeën en inspiratie voor relatiegeschenken. In onze inspiratieruimte vind je diverse en uiteenlopende relatiegeschenken. Van pennen tot USB-gadgets en van tassen tot luxe wijngeschenken. Er zit gegarandeerd iets tussen dat zal passen bij jouw bedrijf, en waarop jouw logo helemaal tot z’n recht zal komen. Maak daarom vandaag nog een afspraak en bezoek WOT! in Waalwijk!

Artwork/ontwerp

Zowel het product als de bedrukking moet goed zijn. Daarom ontvang je, bij een bestelling, altijd een gratis een digitale drukproef. Zo kan je zelf zien hoe het ontwerp eruit gaat zien. Uiteraard bedrukken we pas als jij 100% tevreden bent. Voor minder doen we het niet.

STEM HIER OP ONS!

Kerstpakketten met eigen thema

Geef je werknemers een toepasselijk eindejaarsgeschenk. Onze kerstpakketten hebben diverse thema’s die het cadeau nog persoonlijker maken! Toon je waardering voor het harde werken met heerlijke producten en draag bij aan de gezelligheid met de feestelijke dagen van kerstmis en oud en nieuw.

Lees meer

Making off Boels hoogwerker

Hoe leuk is dat: een bouwpakket van jouw naam, logo, voertuig of symbool: https://bit.ly/3FiF6Ui De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb jij bijvoorbeeld een bedrijfsbus, fiets of hoogwerker. Laat hem dan omzetten naar bouwsteentjes en laat je relaties jouw voertuig. zelf in elkaar zetten. Voorzien van logo en verpakt in een custom doosje geheel naar eigen ontwerp.

Zoek je een origineel geschenk als sponsor van een sportief evenement? Geef dan iedere deelnemer deze verkwikkende Sportdoek; een potje met handige karabijnhaak welke je vult met de natgemaakte sportdoek zodat de deelnemers zich steeds weer kunnen verkoelen bij oververhitting ?
Een handig, nieuw en opvallend promotioneel product!

Zie meer

Hoe mogen we jou helpen?

Adres

Energieweg 8
5145 NW Waalwijk
Nederland