Webo Promotion genomineerd voor Leverancier van het Jaar

Wow! Webo Promotion is genomineerd voor de titel Leverancier van het Jaar binnen onze branche van promotionele artikelen. Om die titel in de wacht te slepen, hebben we stemmen nodig. Ook die van jou! Althans..als je ons die titel waard vindt natuurlijk! We kunnen er wel een boek over schrijven, maar we doen het hier graag even in het kort; een samenvatting van waar we dagelijks hard aan werken en hoe we inspelen op de vraag van de klant.

Met onze meer dan 40 jaar lange ervaring weten we wat er speelt in de wereld van promotionele artikelen en relatiegeschenken. We zorgen ervoor dat je de aandacht hebt, want met verrassende en kwalitatief goede relatiegeschenken en premiums laat je een stevige indruk achter bij je contactpersonen. Voor mooie bedrijven als G4S, Visma Raet, Optiver, AFAS Software, KLM en ING verzorgen we uiteenlopende items.

Dit jaar breiden we ons magazijn uit, omdat we meer en meer klantshops in beheer hebben. Steeds meer klanten willen geen voorraad meer en juist een flexibel assortiment van relatiegeschenken en premiums. Voor hen is een fulfilmentprogramma, eventueel aangevuld met een eigen online brandstore de ideale oplossing. In zo’n eigen webshop vinden geautoriseerde bestellers uiteenlopende producten met gestaffelde prijzen, uiteraard voorzien van branding volgens de huisstijlrichtlijnen. Lekker duidelijk, want je weet hoe de producten er uitzien en de organisatie is er op deze manier zeker van dat iedereen eenduidig naar buiten treedt.

We zijn al een tijdje in het bezit van het Gouden CSR certificaat. Dit jaar kwam daar nog het zilveren EcoVadis label bij. Mogen we dit keer -na een aantal jaar genomineerd te zijn- de titel Leverancier van het Jaar 2019 mee naar huis nemen?

Stem hier op ons!

De premiums en relatiegeschenken die je cadeau geeft, zijn cadeaus met emotie. We leven ons daarom graag in, in jullie moment van weggeven. Denken conceptmatig met jullie mee en zorgen voor de juiste giveaways. The way you give. The way we care.

ING Vendingitems
Bekijk case
AFAS Software | OFFboardingpakket
Bekijk case
KLM | 100 jaar jubileum
Bekijk case

Benieuwd wat Webo Promotion voor uw merk kan betekenen?

Webo Promotion

Marconiweg 25
Zeewolde

T. 036 – 7670330
I. www.webopromotion.nl
E. sales@weboprom.nl

Webo Promotion logo