Publieksstem

De leveranciers op deze website zijn door een vakjury genomineerd. Via deze votingsite kunnen opdrachtgevers, voor wie leveranciers uiteindelijk het werk doen, mee bepalen welke leveranciers met de eer gaan strijken. Stemmen van de opdrachtgevers wegen mee in de beoordeling van de vakjury. Want als klant kun je immers heel goed bepalen welke leveranciers je het beste vindt van allemaal! Breng jouw stem uit! In één of beide categorieën. De leverancier met de meeste stemmen wint de Publieksprijs.

Stemmen

Je kunt niet meer stemmen.

criteria

Bij een full service leverancier zijn persoonlijk contact en account management speerpunten.

Bij een internetleverancier ligt het speerpunt bij kwaliteit, functionaliteit en assortiment.

Vakjury

Alweer 16 jaar geleden nam PromZ platform (in samenwerking met de PPP) het initiatief om de beste leverancier van het jaar uit te roepen. Deze leverancier scoort het hoogst op belangrijke criteria. Dit bedrijf is het visitekaartje van het vak richting opdrachtgevers. Dit jaar is er ook weer een award voor de beste internetleverancier.

De vakjury 2019 wordt gevormd door (op de foto van links naar rechts): Rick Schurink (Texet Benelux), Jeroen Koekoek (promocat.nl), Bob Heerius (namens PPP), Serge Mertens (PF Concept), Karin Schaper (PromZ), John Swaab (Het Portaal Uitgevers), Mark van Heesch (Intraco) en ontbrekend op de foto Erik Kok (Senator).

Ook toeleveranciers (fabrikanten/suppliers) in de branche krijgen de nominaties voorgelegd en brengen hun stem uit.
De uitreiking van de prijzen zal 4 september in Expo Houten plaatsvinden.

Vakjury 2019 voor leverancier van het jaar awards