Stem hier op ons!

Wij zijn Robitex. Merkversterkers. Fans van sterke merken. Supporters van klanten. Het energieke team van Robitex heeft de ambitie om de merken van onze (inter)nationale klanten duurzaam sterker te maken. Doelgroepen verbinden aan je merk, missie of aan een moment.

Fans creëren. Favoriet zijn. Van medewerkers, klanten, leveranciers of relaties. Samen scoren. Met de punt vooruit spelen. In het speelveld van merkactivatie en originele geefmomenten, speelt Robitex graag op het hoogste niveau. Work hard, play hard, think smart. Elke dag beter worden. Daar krijgen wij energie van. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. En waar krijg jij energie van?

We dagen klanten uit werk te maken van hun merk. Organisatiemerken, productmerken of werkgeversmerken. Hoe? Door de merkwaarde van onze klantenrelaties te activeren én originele geefmomenten richting hun doelgroepen te creëren. Samen van een merk, missie of moment een herinnering maken. Dat is het idee. Met pakkende merkdragers, passende merkbeleving en slimme merkportals. Originele geefmomenten creëren, faciliteren en regisseren. Maar vooral met persoonlijke aandacht, proactieve topspelers en een flinke dosis passie. Creatief prikkelen, full service ontzorgen, flexibel faciliteren en duurzame relaties bouwen. Denken, durven, doorpakken. Gewoon doen. De bal onder controle houden, scoren en dat alles met een vleugje humor.

Betrokken trendsetters, no-nonsense teamplayers en met het doel om samen 100% scoringskansen te creëren. Dat zit in ons Twentse karakter. Dat is voor ons topsport. Welkom in ons (vrienden)team van merkwaardige karakters.

Stem hier op ons!

Huuskes custom made reistrolley

Een luxe custom made trolley in de huisstijl van Huuskes. Wat de personalisatiemogelijkheden van deze trolley zijn? Nou ja, wat niet. Want de buitenkant en de rits hebben de huisstijlkleuren van Huuskes. De binnenkant is gevoerd met een zachte stof waarop het Huuskes logo weer in terugkomt. Er is een kofferlabel met logobedrukking van Huuskes toegevoegd aan de trolley. Persoonlijker wordt het bijna niet. Toch?

Lees hier verder: https://www.robitex.nl/huuskes

De Jong & Laan welkomstbox

Een customized welkomstbox met eigen karakter, bomvol merkbeleving én de mogelijkheid om op de box de naam van de nieuwe collega te schrijven. Zo kun je het echt persoonlijk maken en krijgen nieuwe collega’s gelijk het juiste ‘de Jong & Laan gevoel’ mee.

Lees hier verder: https://www.robitex.nl/de-jong-en-laan

Brunel decemberdrieluik

De hele maand december verrassen! December heeft diverse geefmomenten in de maand. Dus waarom slechts één geefmoment kiezen en niet meerdere decembermomenten selecteren om je medewerkers (en hun achterban) te verrassen? En dat was het begin van deze custom made geschenkset met drie unieke belevingen.

Brunel heeft gekozen voor de geefmomenten Sinterklaas, Kerst en oud & nieuw. Per moment stond er een openingsdatum vermeld wanneer de medewerkers een luik mochten openen. Eén gepersonaliseerd decemberpakket, drie keer plezier.

Lees hier verder: https://www.robitex.nl/brunel  

Hoe mogen we jou helpen?

Robitex.nl

Robitex

T: 053 – 433 31 60
I: www.robitex.nl
E: info@robitex.nl

Adres

Marssteden 49
7547 TE Enschede
Nederland