Stem hier op ons!

IGO Promo, al meer dan 75 jaar dé specialist in het bedrukken van relatiegeschenken en promotionele artikelen.

Al sinds 1945 helpen wij bedrijven hun merk in de spotlight te zetten, met behulp van onze relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij geloven namelijk in de kracht van geven en nemen jouw onderneming daar graag in mee. Of je nu wil opvallen op een beurs, je medewerkers in het zonnetje wil zetten of een zakenrelatie wil bedanken: wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte geschenk!

Één helder doel

Bij IGO vinden we het belangrijk dat je als klant de aandacht krijgt die je verdiend. Daarom hebben wij één helder doel voor ogen en dat is jouw helpen je merk op een unieke manier te promoten. Stap voor stap begeleiden we je door het proces om uiteindelijk het gewenste geschenk te creëren. Met meer dan 10.000 producten in ons assortiment en het brede aanbod aan druktechnieken kunnen we garanderen dat jouw merk opvalt. Want met de jarenlange ervaring die we hebben opgebouwd weten we precies wat daarvoor nodig is.

Maak kennis met IGO Green

Groene stappen zetten wordt steeds belangrijker, ook bij IGO. Daarom hebben we IGO Green opgezet. Dit omarmd ons grotendeels duurzame assortiment waar steeds meer groene items aan worden toegevoegd. Leveranciers worden zorgvuldig ‘uitgezocht’, we verzenden het grootste deel van onze producten CO2 neutraal en voor elke order die je plaatst, doneren wij bomen aan One Tree Planted. En dat zijn er op dit moment al meer dan 100.000+.

Daarnaast werken wij samen met Senzer, een bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunt om te integreren in banen waarin ze kunnen groeien. Onze kernwaarden; informeel, gemakkelijk, ondersteunend, persoonlijk en kwaliteit sluiten hier dan ook perfect op aan.

Stem hier op ons!
IGO promo

IGO Promo

Haverdijk 5
5704 RC Helmond
Nederland

T: 0492 530 122
E: sales@igopromo.nl
W: www.igopromo.nl