IGO Promo banner
Stem hier op ons!

IGO Promo, al meer dan 75 jaar dé specialist in het bedrukken van relatiegeschenken en promotionele artikelen.

Vanaf 1945 zijn we er bij IGO Promo van overtuigd dat relatiegeschenken en promotionele producten met opdruk, ondernemingen helpen bij het versterken van hun merk. Wij begrijpen de kracht van geven. En adviseren onze klanten dat ook te doen voor hun relaties. Met ons ruime assortiment is er altijd een perfect geschenk.

Al 75 jaar één missie

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat merken zich gemakkelijk kunnen uitdrukken via gepersonaliseerde geschenken. Dit alles doen wij op een persoonlijke manier, om iedereen stap voor stap, door het proces te begeleiden. Veel handelingen worden nog steeds handmatig gedaan, zodat wij de échte kwaliteit kunnen blijven garanderen. Hierdoor kunnen wij ook zulke lage aantallen aanbieden als het gaat om de minimale bestelhoeveelheid. Dankzij meer dan 75 jaar ervaring, weten wij precies wat er voor nodig is.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij geven prioriteit aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en breiden ons duurzame assortiments voortdurend uit. Bovendien doneren wij een percentage van elke bestelling, die bij ons wordt geplaatst, om bomen over de hele wereld te planten. Op dit moment hebben wij al 26.231 bomen geplant. Dit doen wij in samenwerking met One Tree Planted.

Daarnaast werken wij samen met Senzer, een bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunt om te integreren in banen waarin ze kunnen groeien. Onze kernwaarden; informeel, gemakkelijk, ondersteunend, persoonlijk en kwaliteit sluiten hier dan ook perfect op aan.

Stem hier op ons!
IGO promo

IGO Promo

Haverdijk 5
5704 RC Helmond
Nederland

T: 0492 530 122
E: sales@igopromo.nl
W: www.igopromo.nl