De kracht van aandacht

Een vonk laten voelen. Een glimlach opwekken. Of om laten kijken. Precies de juiste snaar raken. Even helemaal op in het moment. En dan… tot actie laten  overgaan. Daar zijn. Op het juiste moment met het juiste middel en de juiste actietechniek, om mens en merk écht samen te brengen. Wij dragen bij aan een positief merkbeeld en zorgen dat de transactie wordt gedaan. Met écht een goed idee als magneet. En excellente executie. Hebben we je aandacht?

Stem hier op ons!

Merkactivatie

De behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertalen wij naar een indrukwekkende activatie.
Stopkracht, daar draait het om. Een sterke strategie met de juiste activatietechniek en een goed idee brengen de doelgroep naar jouw merk. Zo activeren wij jouw doelgroep, zodat zij tot (trans)actie overgaan. Dat wil je.

Promotionele artikelen

Promotionele artikelen zoals relatiegeschenken en premiums zijn communicatiemedia. Die je inzet met een doel of om een boodschap over te brengen. Promotionele artikelen prikkelen. Ze vestigen de aandacht op je merk, producten en diensten. Het maakt je boodschap tastbaar en daarmee begrijpelijk – mits het artikel het vermogen heeft het concept, de campagne en de merkactivatie te versterken. Wij weten precies hoe.

Marketing services

De fulfi lment van je campagne zien wij als verlengstuk van het concept. En die moet net zo sterk zijn. Het is een cruciaal moment in de communicatie, dat de klantbeleving extra kracht meegeeft. Daarom zijn wij graag in control en nemen alle logistiek rond merkactivatie en promotionele artikelen uit handen. Hiervoor hebben wij alle IT-oplossingen zoals webshops en fulfi lment platformen in huis. Van cashbackacties en free-on-mail, tot opslag en distributie. Wij regelen het. Daar krijgen we energie van.

Stem hier op ons!
Bekijk case
Bekijk case
Bekijk case

Krachten bundelen? Neem contact met ons op.

Hokra
Prikkelt. Activeert. Regelt.

Bezoekadres
De Vort 5
4225 SH Noordeloos
Nederland

Postadres
Postbus 393
4200 AJ Gorinchem
Nederland

T: 0183 – 58 74 00
E: info@hokra.nl
W: www.hokra.nl