Creating wows for brands

Compacon laat bedrijven groeien door storytelling, uitzonderlijk design en strategische initiatieven die resulteren in merkervaringen waar mensen van houden. We laten ons keer op keer door onze opdrachtgevers uitdagen om met de beste ideeën en concepten te komen.

Met onze jarenlange ervaring weten we wat er nodig is om de beste en meest geschikte producten te ontwikkelen om uw bedrijf te laten groeien. Altijd rekening houdend met een duurzame factor.

STEM HIER OP ONS!

Center Parcs ‘Your nature’s waiting’

Voor Compacon én Center Parcs zijn duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen twee belangrijke thema’s die grote focus en inzet krijgen in de gehele bedrijfsvoering. Zoals Ruud Rerink, product director Center Parcs, treffend beschrijft: “Goed zorgen voor de wereld om ons heen zit in onze natuur. Wij vinden het belangrijk om dit constant in het achterhoofd te houden en ook onze verantwoordelijkheid hierin te nemen”. Logisch dan ook dat Center Parcs bij alle keuzes die worden gemaakt opteert voor de meest duurzame optie. Compacon is er trots op hier een steentje aan te (hebben) mogen bijdragen.

Een echte Staatsloterij Centenbaas

De Staatsloterij voert ieder jaar een grote campagne tijdens Koningsdag. Om de verkoop van staatsloten te ondersteunen, bieden zij ieder jaar een andere beloning aan.

Wie een lot koopt, het lotnummer invoert op de speciale website, maakt kans op een te gekke fanny pack! De actie was erg succesvol en het verrassende artikel werd een heus collectors item. We zijn erg trots dat we dit te gekke product hebben mogen ontwikkelen, produceren en distribueren voor de Staatsloterij.

Snacksokken voor Van Geloven

Van Geloven weet hoe je lekkerbekken blij maakt. Met hun uitgebreid assortiment snackproducten is er voor ieder wat wils. Toen de organisatie de verkopen van hun merk Kroketterij De Bourgondiër wilde stimuleren, bedacht Compacon een paar geniale sokken.

Benieuwd wat Compacon voor jouw merk kan betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Compacon

T. 0180 – 691 491
I.  www.compacon.com
E. thenetherlands@compacon.com

Adres
Bijdorp-West 39
2992 LC Barendrecht
Nederland