Budgetgift team
Stem hier op ons!

BudgetGift.nl: Een passend geschenk voor ieder budget

Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche mogen wij ons ondertussen specialist noemen in het leveren van relatiegeschenken en promotieartikelen. Ons team weet voor elke klant en voor ieder budget een passend geschenk te vinden. Een persoonlijke service en scherpe prijzen, dat is waar wij voor staan en wat wij elke dag weer waarmaken.

Ontzorgen

Klanten komen bij ons met de wens om hun merk te versterken of om hun klanten en werknemers blij te maken met een presentje. Daar helpen wij ze natuurlijk graag bij! Of het nu gaat om een bedrukt pennetje of een compleet welkomstpakket voor nieuwe werknemers, wij regelen het.

Van begin tot eind denken wij met onze klant mee. Wat is het doel van het relatiegeschenk? Voldoet het product aan alle wensen van de klant? Komt het logo mooi uit op het artikel? Kan er beter een andere druktechniek worden gebruikt?

Door stil te staan bij dit soort vragen zorgen wij ervoor dat het eindproduct perfect matcht met de wensen van de klant. Mogen de presentjes direct verstuurd worden naar de ontvanger? Misschien wel onder begeleiding van een leuke persoonlijke boodschap? Geen probleem, we regelen het graag.

EcoVadis certificaat

Omdat wij ons realiseren dat er in de relatiegeschenkenbranche nog veel winst te behalen is op het gebied van duurzaamheid, hebben wij besloten een stap in de goede richting te zetten door het assessment van EcoVadis te doorlopen. Tijdens dit assessment worden de thema’s Milieu, Arbeids- en Mensenrechten, Ethiek en Duurzame Inkoop behandeld.

De afgelopen tijd hebben wij ons bij BudgetGift.nl in deze thema’s verdiept en onze processen onder de loep genomen. We hebben het assessment afgerond met een algemene score van 54/100. Op basis van deze score zijn wij door EcoVadis beloond met een bronzen medaille en daarmee hoort BudgetGift.nl tot de top 50% van alle bedrijven die door EcoVadis beoordeeld zijn. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op!

Stem hier op ons!
Budgetgift pakketten generator

Pakketten configurator

Naar aanleiding van de coronapandemie is er onder bedrijven een grote vraag ontstaan naar het samenstellen van pakketten voor (thuiswerkende) werknemers. Om dit voor onze klanten wat makkelijker te maken, hebben wij een online tool voor ontwikkeld. Klanten stellen eenvoudig hun eigen pakket samen, compleet naar wens.

Bekijk hier onze tool voor het samenstellen van zomerpakketten

Wij zijn Budgetgift

BudgetGift.nl

T: 0570 54 44 70
E: info@budgetgift.nl
W: www.budgetgift.nl

Adres

Solingenstraat 63-65
7421 ZS Deventer
Nederland