Marco Horneman and André Noordwijk, de eigenaren van BeGlobal product media

BeGlobal is een full service Product Media bedrijf. Vanuit ons hoofdkantoor in Waddinxveen creëren wij mooiste, leukste en creatiefste Product Media. Wij doen dit met een eigen studio en product specialisten. Regelmatig ontvangen wij onderscheidingen voor ons werk. Zo is BeGlobal meerdere malen verkozen tot “Best Promotional Company of the Year” door PromZ, het platform voor actiemarketing, promotionele producten & diensten in Nederland.

Waarom Product Media?

Er wordt in onze industrie vaak gesproken over “relatiegeschenken”. Een geschenk typeert zich echter als iets dat zomaar weggegeven wordt, zonder dat er een resultaat voor terug verwacht wordt. BeGlobal is van mening dat u meer mag verwachten van de artikelen die u weggeeft en die uw merk dragen. Deze producten hebben zo’n impact, dat wij vinden dat ze thuishoren tussen alle andere media die u inschakelt om te communiceren met (potentiële) klanten. Wij gebruiken daarom de term ‘product media’ in onze bedrijfsnaam. Met product media die 100% ‘kwaliteit’ zijn en uitstralen. Want uw merknaam staat erop. Dus alles moet helemaal kloppen. Dat is ons uitgangspunt voor uw marketingcampagne.

Stem hier op ons!

Een positieve associatie met uw merk geeft uw relaties niet alleen een goed gevoel bij uw organisatie, ze zijn ook eerder geneigd om iets bij u te kopen. Wij zijn ervan overtuigd dat Product Media een enorme bijdrage kunnen leveren aan het opbouwen van uw merk.

Embraer Brixies
Bekijk case
BeGlobal case Picnic
Bekijk case
BeGlobal case Rotterdam
Bekijk case

Benieuwd wat BeGlobal product media voor uw merk kan betekenen?

BeGlobal
product media

Coenecoop 3a1
2741 PG Waddinxveen

T: 088-8441238
E: info@beglobal.nl
W: www.beglobal.nl