Ben je op zoek naar een bijzonder promotioneel product waarmee jouw organisatie écht opvalt? Dan zit je bij ons goed! Of het nou gaat om een giveaway voor een beurs, een zomer- of kerstpakket voor personeel of een volledig op maat gemaakte premium voor een marketing- of spaaractie, samen maken we er iets speciaals van!

We staan altijd achter de kwaliteit van onze producten zodat jij, maar ook wij, trots zijn op het eindresultaat! We houden wel van een uitdaging en vrijwel niets is bij ons onmogelijk, ze zetten immers ook mensen op de maan!

Ook al zijn we werkzaam in een B2B sector, we houden het graag luchtig en persoonlijk. Het moet natuurlijk ook een beetje gezellig blijven! Wij zijn Amigo – The Promo Agency that makes the impossible possible!

Meer over ons weten of ben je benieuwd wat we kunnen? Bekijk dan eens onze website.

Stem hier op ons!

Beemster Kaas Kerstballen

Custom made kerstballen zijn mega populair! Zo kregen we de eer om onder andere Beemster Kaas te verblijden met hun eigen kerstornamenten. De glazen kerstballen zijn handgeblazen in de vorm van een echte Beemster kaas, er zitten glitters op en ze zitten verpakt in een full colour bedrukt doosje met inlay. Alles voor het perfecte kerstcadeautje!

LEES MEER

Cartoon puzzels voor vd Graaf

Voor het 75-jarig jubileum van Van der Graaf ontwikkelden we deze té gekke jubileumpuzzel! Aan de hand van foto’s is er door een cartoonist een mooie plaat van de fabriek getekend, inclusief (herkenbaar) personeel. Super origineel en helemaal op maat gemaakt. Personeel en stakeholders waren dan ook laaiend enthousiast over dit originele cadeau!

LEES MEER

Kerstballen voor A Brand New Day Drinks

Wat een toffe opdracht was dit! Voor drankenimporteur A Brand New Day Drinks ontwikkelden we 3 custom made kerstballen in een doosje. De ornamenten zijn geblazen, als miniatuur, in de vormen van 3 hun bekendste merken: Jack Daniel’s, Berentzen Apfelkorn & Aperol Spritz. Ze zitten goed verpakt in een mooi bedrukt geschenkdoosje!

LEES MEER

Hoe mogen we jou helpen?

Amigo Promotion B.V.

T: 0522 – 21 55 00
I: www.amigopromotion.nl
E: sales@amigopromotion.nl

Adres

Blankenstein 632
7943 PA Meppel
Nederland