Publieksstem

De leveranciers op deze website zijn door een vakjury genomineerd. Via deze votingsite kunnen opdrachtgevers, voor wie leveranciers uiteindelijk het werk doen, mee bepalen welke leveranciers met de eer gaan strijken. Stemmen van de opdrachtgevers wegen mee in de beoordeling van de vakjury. Want als klant kunt u immers heel goed bepalen welke leveranciers u het beste vindt van allemaal! Breng uw stem uit! In één of beide categorieën. De leverancier met de meeste stemmen wint de Publieksprijs.

Stemmen

U kunt stemmen t/m 17 augustus 2018

criteria

Bij een full service leverancier zijn persoonlijk contact en account management speerpunten.

Bij een internetleverancier ligt het speerpunt bij kwaliteit, functionaliteit en assortiment.

Vakjury

Alweer 16 jaar geleden nam PromZ platform (in samenwerking met de PPP) het initiatief om de beste leverancier van het jaar uit te roepen. Deze leverancier scoort het hoogst op belangrijke criteria. Dit bedrijf is het visitekaartje van het vak richting opdrachtgevers. Dit jaar is er ook weer een award voor de beste internetleverancier.

De vakjury 2018 wordt gevormd door (op de foto van links naar rechts): Tom de Kleyn (Prodir), Bob Heerius (PPP/Xindao), Jesse Wattimury (Giving Europe), Karin Schaper (PromZ), John Swaab (Het Portaal Uitgevers), Jeroen Koekoek (promocat.nl) en ontbrekend op de foto Michel Hofsté (Araco Int.).

Ook toeleveranciers (fabrikanten/suppliers) in de branche krijgen de nominaties voorgelegd en brengen hun stem uit.
De uitreiking van de prijzen zal 4 september in Expo Houten plaatsvinden.

suppliersjury 2018